Astrid

Verwend door thuiswerken maar geen idee wat ik wilde en hoe ik het aan moest pakken

naar

‘ik zei mijn baan op en ging aan de slag als Virtual Assistant’ en Notion-fan

Verwend door thuiswerken

Ik ben Astrid en samen met mijn man en onze kippetjes woon ik in een dorp in Noord-Holland. We wonen heerlijk in een bosrijke omgeving, dicht bij strand en duinen.

Als managementassistent heb ik ruim 20 jaar bij verschillende bedrijven en organisaties gewerkt. Maar op een gegeven moment voelde ik dat ik het anders wilde doen. Ik vond mijn werk en werkgever leuk en had het naar mijn zin, maar ik was verwend.

Tijdens de pandemie heb ik veel thuis gewerkt en kon ik mijn dagen indelen zoals ik wilde. Ik kreeg meer balans tussen werk en vrije tijd en genoot ervan.

Ik wilde niet meer terug naar hele dagen op kantoor. Maar ik had geen idee hoe ik het aan moest pakken of wat ik precies wilde doen.

“Just start.
Don’t worry you don’t have all the answers yet”

– Alli Webb –

Volledige focus op mijn klanten

Astrid

Tot april 2021. Toen zag ik een artikel over virtual assistants voorbijkomen. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek, dit was precies wat ik nodig had! Zes maanden later had ik mijn opleiding bij de VA school afgerond en was ik mijn eigen bedrijf, Virtual Astrid, gestart.

Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Ik werkte parttime bij mijn werkgever en de rest van de week voor mijn eigen bedrijf. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Op een gegeven moment kon ik het niet meer combineren. Dus ik zegde mijn baan op en werd fulltime ondernemer!

Een grote stap? Ja, maar nu kan ik mij volledig focussen op mijn klanten en er 100% voor je zijn.

Het was niet langer mogelijk om al het werk in mijn eentje te klaren

Via een oproep op Facebook leerde ik Astrid kennen. Het was niet langer mogelijk om al het werk in mijn eentje te klaren. Haar reactie sprak me aan en tijdens de online kennismaking was er gelijk een klik. Het is erg prettig samenwerken met haar.

Ik heb Astrid leren kennen als hulpvaardig, doortastend en meedenkend. En met haar uitgebreide kennis helpt ze mij heel fijn bij het verbeteren en versnellen van mijn werkprocessen. Zodat ik meer ruimte krijg om me bezig te houden met het werk dat ik écht leuk vind.

Djaranda Vennink

Eigenaar, Djaranda Interiors

Ik ben blij dat de basis van mijn funnels nu goed staat

Astrid heeft mijn funnels in Active Campaign ingericht, omdat het mij teveel tijd kostte.

Astrid is iemand die graag helpt en met je meedenkt. Ze is flexibel en gaat zelf op onderzoek uit om dingen beter te snappen wanneer dat nodig is.

Ik ben blij dat de basis van mijn funnels nu goed staat en dat ik vanuit daar kan gaan finetunen.

 

Wilma Tuk

Eigenaar, Business Support by Wilma