Astrid in real life

Wie ben ik?
Wat is mijn missie?
Wat is mijn verhaal?
Waarom doe ik wat ik doe?

Wie ik ben en mijn verhaal

Ik ben Astrid en samen met mijn man en onze kippetjes wonen we in een dorpje in Noord-Holland. We wonen heerlijk in een bosrijke omgeving, dicht bij strand en duinen. Maar reizen maken, nieuwe plaatsen ontdekken en mooie foto’s maken, doe ik ook heel graag.

Ik heb bijna 25 jaar als managementassistent bij verschillende bedrijven gewerkt. En om de zoveel tijd dacht ik “kon ik dit werk maar als freelancer doen”. Zoals veel ondernemers wilde ik meer vrijheid, werken waar, wanneer en met wie ik wil en zelf mijn aanbod bepalen.

Maar ik had geen idee hoe ik het aan moest pakken, hoe ik een bedrijf op moest zetten. Tot ik in 2021 een opleiding tot virtual assistant voorbij zag komen. Zes maanden later had ik mijn eindopdracht bij de VA school ingeleverd en had ik mijn eigen bedrijf, Virtual Astrid, opgericht.

Een jaar later zegde ik mijn baan in loondienst op en begon ik met fulltime ondernemen!

Mijn missie en waarom ik doe wat ik doe

Ik ben allereerst ondernemer geworden omdat ik meer vrijheid wilde. Vrijheid is voor mij minder werken en mijn eigen werkzaamheden bepalen.

Ik wil ook graag mijn omgeving laten zien dat het mogelijk is om te doen wat je echt leuk vind zónder jezelf over de kop te werken.

Ik zie veel ondernemers struggelen met hun backoffice doordat het niet op orde is en omdat ze er geen tijd voor hebben. Ik wil deze ondernemers graag helpen door werkzaamheden uit handen te nemen waardoor zij zich kunnen focussen op de volgende stap in hun bedrijf en hun helpen achter de schermen alles voor te bereiden voor hun volgende stap zodat zij hun ambities en dromen kunnen bereiken.

Wil je meer over mij weten en hoe ik jou kan helpen? Laten we kennismaken!

JAAR WERKERVARING

%

ZIN OM JOU TE SUPPORTEN

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Flexibel en begrijpt snel wat belangrijk is

De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier samen mogen werken met Astrid.

Zowel op persoonlijk als professioneel gebied weet ze altijd wat er -op dat moment- nodig is. Ze is flexibel, begrijpt snel wat belangrijk is en heeft goed contact met de collega’s om haar heen.

Gerlof Steen

Manager, PWN