Wil je Notion gaan gebruiken maar heb je géén idee waar je moet beginnen en geen zin en tijd om uren filmpjes op YouTube te kijken?

In leer je de basis van Notion in een online workshop en we maken een start met het inrichten van je workspace

Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan richt ik je workspace voor jou in!

Astrid

Gaaf, je hebt een nieuwe tool ontdekt!

Dat gevoel wanneer je een nieuwe tool hebt ontdekt. Je bent enthousiast en je wil er zo snel mogelijk mee aan de slag. Ontdekken wat je er allemaal mee kan, kijken hoe jij het kan gebruiken. Zijn de problemen waar je tegenaan loopt in Trello, Asana of in welke tool je nu ook werkt met Notion verleden tijd? Je denkt van wel want in de video’s over Notion die je gezien hebt ziet het er wel zo uit.

Maar als je aan de slag gaat blijkt het helemaal niet zo makkelijk en voelt het heel overweldigend. Én het ziet er helemaal niet zo mooi uit als je bij anderen hebt gezien!

Balen, want je hebt zin om er mee aan de slag te gaan. Maar geen zin en tijd om uren video’s op YouTube te kijken.

Online Notion Workshop

In een online Notion workshop leer ik je in twee uur de basis van Notion zodat je de belangrijkste en meest gebruikte functies begrijpt en kunt gebruiken. We gaan ook aan de slag met het inrichten van je workspace en bouwen je eerste database!

De groep bestaat uit maximaal 4 personen zodat iedereen genoeg ruimte heeft om vragen te stellen.

Wil je liever een 1-op-1 workshop? Dat kan ook. Je kan dan zelf twee aaneengesloten uren in mijn agenda plannen.

Workspace inrichten

Heb je geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem, ik kan je workspace voor je inrichten.

In een intakegesprek vertel je wat je wensen zijn maar ook hoe je werkt en hoe je processen lopen.  

Daarna ga ik voor jou aan de slag met het inrichten van je workspace.

Na oplevering van je workspace maak ik je in een sessie van half uur wegwijs in je eigen workspace.

Data online workshop groepen

 

dinsdag 27 februari van 19.00 – 21.00

vrijdag 15 maart van 13.00 – 15.00

maandag 25 maart van 19.00 – 21.00

Jouw investering en wat het je oplevert

Hoe ik anderen heb geholpen

Ik kan én wil er nu mee aan de slag

Astrid heeft eerst een gesprek met mij gepland om te zien hoe mijn Notion op dat moment in gebruik was. Ook heeft zij in dat gesprek laten zien, hoe zij haar Notion heeft ingericht.

Daarna heb ik aan mogen geven wat ik heel graag in mijn Notion opgenomen zou willen hebben.

Astrid is aan de slag gegaan en heeft in no time (voor mijn begrip want ik zou er vele malen langer aan gewerkt hebben) mijn dashboard dusdanig ingericht dat ik ermee aan de slag kan én wil.

Vooral dat laatste is belangrijk. Nu ik weet wat ik er mee kan, wil ik ook verder gaan ontdekken wat de mogelijkheden van Notion allemaal zijn.

Toen Astrid mijn dashboard opleverde, heb ik ook een uitgebreide uitleg gekregen wat ze heeft gedaan en waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. Ook heeft ze mij duidelijk laten zien waar ik welke informatie kwijt kan en welke mogelijkheden er allemaal gecreëerd zijn op mijn dashboard.

De komende tijd mag ik mijn vragen nog aan Astrid stellen en ik weet zeker dat ze mij nog heel veel kan leren.

Dank je wel Astrid voor het overzichtelijk maken van mijn Notion.

Marjolijne Vervark

Ik had al wel gehoord van Notion, maar aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn tijd schaars is, heb ik besloten Astrid te vragen ons Notion-dashboard in te richten

“Ons bedrijf breidt uit en Google Tasks was toch echt niet meer voldoende om ons werk efficiënt te beheren.

Het is tijd voor een aanzienlijke upgrade van onze bedrijfsadministratie. Maar hoe?

Via een oproep op LinkedIn ben ik in contact gekomen met Astrid.

Ik had al wel gehoord van Notion, maar aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn tijd schaars is, heb ik besloten Astrid te vragen ons Notion-dashboard in te richten.

Ik ben ontzettend blij met haar werk. Ze heeft alles super snel geregeld op basis van mijn input. Bovendien reageert ze ook super snel op vragen.

Een dikke aanrader als je meer wilt gaan doen met Notion. Dank je wel, Astrid.”

Claudia Hoogenboezem

Ik wilde niet urenlang tutorials op Youtube bekijken

Na het aanmaken van een account in Notion werd ik overweldigd door alle opties die de tool biedt. Meestal weet ik vrij snel mijn weg wel te vinden in een tool, en ik ben ook bekend met andere projectmanagement tools. Maar voor mijn gevoel was Notion van een next level.

Aangezien het team van een van mijn klanten met Notion werkt, wilde ik zo snel mogelijk de belangrijkste ins en outs weten zonder urenlang tutorials op Youtube te bekijken.

N.a.v. een oproep in mijn netwerk kwam ik bij Astrid uit. Zij heeft mij in 1,5 uur de basis uitgelegd van wat Notion is én wat het allemaal kan. En geloof me, dat is heel veel.

Als ik met verdiepende vragen kwam, bracht Astrid me eerst weer terug naar de basis zodat ik echt kon begrijpen hoe iets in elkaar zat. En dat werkte. Want toen ik de basis onder de knie had, kon ik al sneller zien wat er nog meer kan en kon ik betere verdiepende vragen stellen en snapte ik sneller het principe in werken met Notion.

Astrid is een fijne vrouw die je op een rustige en toegankelijke manier alles uitlegt en je met voorbeelden laat zien hoe je Notion kunt gebruiken zodat je zelf weer ideeen krijgt om ermee aan de gang te gaan.

Esther Braam