Werk met mij

Je kan bij mij terecht voor het runnen van
jouw online office, voor het inrichten van
je backoffice en als je wil dat achter de
schermen alles op rolletjes loopt

WERK JE MET MIJ 
DAN KRIJG JE MAATWERK

Iedere samenwerking met mij is maatwerk. Waarom?

 Omdat jouw volgende stap een andere stap is dan van een ander
 Omdat jouw next level iets anders inhoud dan mijn next level
  Omdat jij andere tools gebruikt dan een andere ondernemer
 Omdat jouw backoffice anders ingericht is dan van een andere ondernemer

Kortom, iedere ondernemer is anders en werkt anders

Maar waar ik bij alle samenwerkingen mee start is bekijken welke werkzaamheden ik uit handen kan nemen die jou snel tijd opleveren. Tijd die je nodig hebt om je volgende stap te zetten!

Tarieven

Ik factureer op basis van uurtarief en urenregistratie. Je betaalt dus alleen voor de gewerkte uren

 • 1 – 8 uur per week €60,00 excl BTW
 • vanaf 8 uur per week €55,00 excl BTW

Gaat je voorkeur uit naar een pakket of abonnement?
Laat het weten en ik bekijk wat de mogelijkheden zijn

WERKZAAMHEDEN WAARMEE IK KAN HELPEN

Secretariële ondersteuning

 • E-mailbeheer
 • Agendabeheer
 • Onboarding klanten
 • Maatwerk

Organiseren van

 • Bijeenkomsten
 • Events
 • Webinars
 • Workshops
 • Maatwerk
h

Administratie

 • Relatiebeheer
 • Ledenadministratie
 • Offertes versturen
 • Facturen versturen
 • Maatwerk

Inrichten backoffice

 • Mailbox
 • Bestanden
 • Tools
 • Maatwerk

VEELGESTELDE VRAGEN

Virtual Astrid achter laptop

Hoe werken we op afstand samen?

Je zal me toegang moeten geven tot jouw systemen. Hoe dat in zijn werk gaat hangt af van de IT structuur van jouw bedrijf. Daarnaast bespreken we hoe we het best kunnen communiceren. Bijvoorbeeld via Trello, een andere tool of via mail

Wat wordt van mij als ondernemer verwacht?

Een goede communicatie is heel erg belangrijk bij werken op afstand. Leg daarom duidelijk uit wat de werkzaamheden zijn, wat je van mij verwacht en wanneer. We zullen, vooral in het begin van onze samenwerking, regelmatig overleggen en evalueren

Hoe gaat het in zijn werk als ik je inhuur?

Op basis van ons gesprek stuur ik je een offerte en mijn algemene voorwaarden. Nadat je de offerte voor akkoord hebt geretourneerd, wordt de offerte omgezet naar een overeenkomst. We zijn dan klaar om onze samenwerking te starten!

Hoeveel uur kan ik je minimaal inhuren?

Je kunt mij al vanaf 1 uur per week inhuren. Voor terugkerende of tijdelijke werkzaamheden. Ik houd alle uren bij en factureer alleen de daadwerkelijk gewerkte uren

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Hulpvaardig, doortastend en meedenkend

Via een oproep op Facebook leerde ik Astrid kennen. Het was niet langer mogelijk om al het werk in mijn eentje te klaren. Haar reactie sprak me aan en tijdens de online kennismaking was er gelijk een klik.

Het is erg prettig samenwerken met haar. Ik heb Astrid leren kennen als hulpvaardig, doortastend en meedenkend. En met haar uitgebreide kennis helpt ze mij heel fijn bij het verbeteren en versnellen van mijn werkprocessen. Zodat ik meer ruimte krijg om me bezig te houden met het werk dat ik écht leuk vind.

Djaranda Vennink

Eigenaar, Djaranda Interiors